>> Sortiment

Heilala Vanilla products

En bred varieté af bourbon vanilje fra Vava’u-øerne

Nyd en bred varieté af ægte vaniljeprodukter skabt på baggrund af bourbon vaniljen. Dyrket på Vava’u-øerne i det sydlige Stillehav, nordøst for New Zealand.

  • Vaniljestænger (Gourmet Grade A)
  • Vaniljepasta (indholdet af stængerne skrabet ud)
  • Vaniljeekstrakt (saften, kraften og smagen i flydende form)
  • Vaniljesirup (vanilje og sukker i flydende harmoni)
  • Vaniljepulver (tørret og granuleret vaniljestænger)

Vaniljestænger
Smagen af ægte bourbon vanilje


Vanilla Beans - Grade A - Heilala Vanilla
Bourbon vanilje i sin helt egen klasse. Krydrede med en kraftig smag af vanilje, og et højt indhold af vaniljekorn – populært kaldet vaniljekaviar.

Kornene er olierede og holder sig friske i lang tid. Stængerne har en karakteristisk fylde, tykhed og smag, og er særdeles velegnet til opskrifter og madretter, hvor du ønsker den rene smag og ægte smag af vanilje, skal træde frem.


 

Vaniljepaste
Indholdet af stængerne – nu på glas


Vaniljepasta - indholdet fra stængerne på glas
Slip for besværet og sørg for, at du altid har vanilje af høj kvalitet lige ved hånden. Vi har skrabet kaviaren ud af stængerne og puttet den på glas. Du får den ægte vare uden syntetiske eller kemiske tilsætninger. Både smagen, kraften og kornene fra bourbon-vaniljestængerne er med i vaniljepastaen.

Ca. én teske vaniljepasta svarer til en vaniljestang. Brug den i stedet for en vaniljestang eller vaniljepulver i din opskrift.

Glasset kan holde sig åbent i ca. et år,
hvis du opbevarer det på køl.


 

Vaniljeekstrakt
Et vaniljeboost, der giver kagen karaktér


Vaniljeekstrakt - direkte fra vaniljestængerne
Vaniljeekstrakten er direkte udvundet af bourbon vaniljestængerne, og samler vaniljens smag og kraft i flydende form. Glem alt om kunstig vaniljeessens – her får du den naturlige smag af vanilje i en rendyrket og intens udgave. Ekstrakten er baseret på vand og alkohol.

Ca. én teske vaniljeekstrakt svarer til en vaniljestang. Brug den i stedet for en vaniljestang eller vaniljepulver i din opskrift.

Glasset kan holde sig åbent i ca. et år,
hvis du opbevarer det på køl.


 

Vaniljesirup
Ahornsirup er so last year …


Den rene smag af vanilje i en sirup - med en vaniljestang

Er du glad for vanilje og født med en sød tand? Så er vores vaniljesirup som skabt til dig. Vi har taget udgangspunkt i den rene og ægte vaniljeekstrakt, tilsat rørsukker, lidt limesaft og en vaniljestang og hældt herligheden på flaske.

Glem alt om ahornsirup eller de traditionelle “vaniljesirupper” du finder på kaffebarer. Heilala Vanilla Syrup er fremstillet på ægte Vava’u-vanilje og et par dråber i kaffen, til frisk frugt, pandekager, cocktails eller is er rigeligt.

Brug den til at toppe det færdige produkt med og nyd en rund, sød og helt uventet smag.


 

 

Du finder vores sortiment online eller i en butik nær dig….